MALZEMELER:
1 kg patates(haşlanmış)
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
2 çorba kaşığı tereyağ
1/2 su bardağı haşlanmış bezelye
1/2 su bardağı haşlanmış havuç
1 adet haşlanmış patates
1 kutunun yarısı konserve mısır
dilerseniz sosis
ketçap-mayonez
karabiber,tuz,nane
YAPILIŞI:
Haşlamış olduğunuz patatesleri kabuklarından soyup,iyice ezin içine tereyağ ve kaşarı koyup,karıştırın ve bir borcama döşeyin.Haşlanmış bezelye havuç ve patatesi yoğurt ve mayonezle karıştırın.Tepsinin üzerine,bezelye,havuç ve patatesten yaptığınız rus salatasını ilave edin.Ketçap mısır ve mayonezle süsleyip servis edin....Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder